background

PARTNERS IN LEA ONDERZOEK?

PARTNERS IN LEA ONDERZOEK?

Een goed begin is het halve werk


* Help met het invullen van de LEA Score vragenlijst zodat we de LEA-theorie kunnen testen! Ga naar de mobiele app

* Werkt u in een kliniek of aan een universiteit? Of bent u specialist op het gebied van biochemie/ fysiologie/ (bot)metabolisme of depressie? Meld u aan als partner-in-science om het LEA-as onderzoek verder te helpen met uw expertise of faciliteiten!

* Of misschien bent u gewoon nieuwsgierig en wilt u meer weten? Denk aan een presentatie door ons? Druk dan op de knopNeem contact op!

.

Maakt lezen u dorstig?


Les nu uw dorst met deze mooie fles* en sponsor tegelijkertijd ons onderzoek!

* Met een illustratie door Julian StipsKoop & Sponsor

Het begin


Een instappunt voor het testen van de LEA-as hypothese zou het invullen van de vragenlijst in de LEA Score-app zijn.

In het geval dat de LEA Score theorie correct is zou deze vragenlijst de deelnemer een scoringswaarde geven van vasculaire ontsteking en 'SAD', of Stress, Angst en Depressie.

Deze signaalwaarde is gekoppeld aan een levensstijlprofiel met scores op atherosclerose, metabool syndroom en osteoporose.

Doelstellingen zijn: a) Het psychometrisch testen van de LEA Score vragenlijst b) Opzetten en uitvoeren van de vier LEA Score onderzoeksclusters Depressie & calcificering, Diabetes & ontstekingfluctuaties, Dieetrestrictie & lipidenconfiguratie, Osteoporose & vasculair herstel

Hiervoor zijn dus onderzoekspartners welkom die willen bijdragen aan de facilitatie van het LEA-as onderzoek, zowel abstract als concreet. Samenwerkingen zijn gewenst om erachter te komen wat voor beide partners het meest effectief is.Neem contact op

LEA-as Onderzoek & Innovatie* Baanbrekend inzicht in configuratie van lipiden tijdens dieetbeperking


* Waarom psychologie kan bijdragen aan lichamelijke ontstekingen


* Hoe diabetes en botmetabolisme met elkaar verbonden zijn


* Hoe een verkeerd botmetabolisme is gekoppeld aan vasculair herstel

Na het begin


Als de resultaten van de verzamelde data de theorie en hypotheses van de LEA-as bevestigen kan een longitudinaal onderzoek een optie zijn.

Naast het onderzoek en de vragenlijst moeten voorbereidingen worden getroffen voor -in een later stadium- mogelijke bloedafnames voor laboratoriumonderzoek of klinisch onderzoek, IMT/ PWV-metingen, glycemische indexeffecten, en waarnemingen op vasculair-, neurologisch- en cellulair niveau.

Partners die één van deze elementen willen helpen faciliteren, worden zeer op prijs gesteld.Neem contact op

Doelgroepen


Kent u mogelijke deelnemers die de LEA Score® vragen willen invullen?

Gewenste deelnemers aan deze LEA-as-onderzoeken zijn:

* Adolescenten van 18-25 jaar; Volwassenen van 46-53 jaar; Senioren van 67-74 jaar; ‘Senior+’ in de leeftijd van 81-88 jaar

* Deelnemers of patiënten met (latente) vasculaire en/ of (bot)metabolismeproblemen

* In tegenstelling tot de laatste groep: Deelnemers zonder bekende (latente) vasculaire en/ of insuline- en/of (bot)metabolismeproblemen

* Deelnemers met depressie, stress, (sociale) angst

Wat is het voordeel van LEA Score?


LEA Score verhoogt inzicht in uw persoonlijke psycho-metabole levensstijl wat betreft metabool syndroom, hart- en vaatziekten, depressie en problemen met botmetabolisme.

Daarnaast laat LEA Score ook zien welk deel van uw levensstijl het meest bijdraagt ​​aan de LEA Score, dus in welke categorie u het meest en het minste kwetsbaar bent. Zo weet u wat u eventueel kunt veranderen.

LEA Score kan in uw eigen tempo worden ingevuld en bespaart uiteindelijk tijd, kosten en moeite: het maakt u onafhankelijker en geeft u een mogelijkheid psychologische en metabole problematiek bespreekbaarder te maken.

Nadat u namelijk uw LEA Score heeft ontvangen, heeft u de optie om deze door te sturen naar uw vrienden, arts, zorgverlener, apotheker... Met welke digitale infrastructuur u deze ook wilt verbinden.

En DIT zal zorgverleners en klinieken helpen, omdat ze via LEA Score uitgebreide voorlopige screening tot hun beschikking hebben.

Dit kan hen een schat aan informatie geven over u, de cliënt, zonder enige tijd of moeite. Het kan hen helpen om aanvullende tests te stroomlijnen, gezondheidszorg kosten te beperken en zorg op maat beter te concentreren.

En tot slot, dit alles zal LEA-axis Research helpen om dit levensverbeterende LEA-onderzoek op een laagdrempelige manier uit te voeren.

LEA calling!Werkt u in een kliniek, of aan een universiteit? Of bent u specialist op het gebied van biochemie/ fysiologie/ (bot)metabolisme of depressie? Meld u dan aan als partner om met uw expertise het onderzoek verder te helpen!

Laat uw cliënten bijvoorbeeld de app invullen: de cliënt krijgt vrijwel direct een inzicht in diens persoonlijke psycho-metabole scores, u krijgt een kostenbesparende schat aan data en LEA kan de cliëntgegevens psychometrisch analyseren voor het LEA onderzoek.

Dit alles zal tenslotte weer helpen de LEA Score-app te verfijnen, wat weer gunstig is voor u. Alle deelnemers aan LEA Score hebben zo hun voordeel!Neem contact op

LEA-as Onderzoek & Innovatie


* Hoe specifieke voeding vasculaire ontstekingen kan versterken of afzwakken


* Waarom dieetbeperking gunstig is voor wondgenezing


* Hoe vitamine D-synthese en insulinesensitiviteit hieraan zijn gekoppeld

We can get to scientific breakthroughs, Together with LEA Score!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief